dinsdag 29 oktober 2013

CREATIEF MET STOFJES

HobbyTopper: "Creatief met stofjes"  (UITVERKOCHT)
(ISBN 90-213-3082-2) 
Cantecleer Baarn   eerste druk maart 2001 

De titel van van het boekje verraadt het al, ik ben met de nieuwste stofjes op de creatieve toer gegaan. Veel stofjes lenen zich uitstekend om eens heerlijk op verschillende manieren uit te werken.
Zo heb ik mij door de wallhanging "Cats Eyes" laten inspireren om er een knusse ontspanningshoek voor in de kamer mee te creëren. Een decoratieve staande lamp, een drieluik met poezen voor aan de muur en een paar heerlijke kussens zijn het resultaat. De echte kattenliefhebber komt hiermee zeker aan zijn trekken.
Natuurlijk ben ik in dit boekje de dakpannen niet vergeten en heeft "Cats Eyes" nog een verrassing in petto met een echt nestkastje achter een ronde dakpan.

Verder is er voor elk gezinslid in het boekje wel iets te vinden;
Lieve beertjes voor op de kinderkamer verwerkt op een heuse speelgoedkist (Ikea), een bekerhouder met bekers en een kinderlampje (Magic lamp)...... Je kunt de stof zelfs gebruiken om er  leuke gordijntjes van te maken.
Wie van nostalgie houdt hangt de nostalgische tegels aan de muur. Op deze tegels staan oude ambachten en kinderspelen afgebeeld.
Natuurlijk ontbreekt in dit boekje gedecoreerd servies niet; ditmaal met mooie bloemen. Opgeplakt met transparante porseleinverf, waardoor je het servies zelfs kunt gebruiken.
Een mooie combinatie van een houten lamp met een doorkijkschilderij.
Een boekje dus, vol leuke decoratie ideetjes.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten